You are here: Home » Accessoires » Jabra Smartphone headset, HALO2

Jabra Smartphone headset, HALO2

geschreven door Constance

Speciaal voor smartphone en multimedia heeft Jabra de HALO2 ontwikkeld, dit is een draadloze stereo headset waarmee je muziek kunt beluisten maar ook mee kunt telefoneren.

Met dee nieuwe Bluetooth headset kan je zowel met als zonder draad muziek streamen en gesprekken voeren vanaf je smartphone, mp3-spelers en andere mobiele apparaten. En je krijgt een perfect geluid door het gebruik van de geïntegreerde Virtual Surround Sound en PowerBass. Verder kan de HALO2 met 2 Bluetooth apparaten tegelijk verbonden zijn en je schakelen tussen verschillende tracks en inkomende gesprekken, dankzij de touch sensor aan de zijkant van de headset.

De headset ziet er ook nog eens mooi uit door de metallic look en de oordoppen zijn bekleed met zijde voor maximaal comfort en kan de stereo headset door middel van de geïntegreerde USB-poort gemakkelijk geüpdatet worden wanneer er updates beschikbaar zijn. (Er zijn 2 verschillende modellen van de HALO2, een voor de iPhone en de andere is voor alle andere merken Smartphones.)

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com