You are here: Home » Interieur » Centraal stofzuiger systeem in nieuwe huis.

Centraal stofzuiger systeem in nieuwe huis.

geschreven door Constance

Je huis is verkocht, eindelijk kun je dan zelf gaan bouwen! Geweldig natuurlijk.. je eigen dromen en wensen in vervulling qua woongenot. Dan zul je waarschijnlijk niet als eerste aan stofzuigen denken. Naast de normale stofzuigers kan je ook aan iets anders denken…een heel handig centraal stofzuigersysteem. Dit centrale stofzuigersysteem is van Astrovac en bouw je in inhet huis. Het bevat een container waar het stof in wordt opgeslagen en daarbij bouw je een aantal stofzuigercontactpunten in op handige plekken zodat je overal kunt zuigen.

Ideaal voor carapatiënten

Het enige dat je hoeft te doen is de slang te pakken en in te pluggen in een speciaal stofzuigcontact. Het hele huis door zonder maar steeds met de stofzuiger te hoeven slepen, geen stofzuigerzakken meer kopen. Ideaal en helemaal goed voor carapatiënten.

Een gewone stofzuiger blaast de opgezogen lucht terug de ruimte in. Die lucht is dan we gefilterd, maar bevat altijd nog kleine schadelijke stofdeeltjes van bijvoorbeeld huisstofmijt, schimmels, bacteriën en pollen. Het stofzuigersysteem blaast deze lucht naar buiten wat eigenlijk goed is voor iedereen omdat je schone lucht krijgt.

Handig

De container waar het stof in wordt gezogen heeft een grote opvangcapaciteit. Deze container hoeft maar twee keer per jaar te worden geleegd.

Luxe en  handig

Er zijn twee systemen: het ene syteem begint automatisch te zuigen bij het inpluggen van de slang. Het andere systeem heeft een schakelaar op de slang die je aan moeten zetten na het inpluggen, wat handig kan zijn wanneer je even snel de stofzuiger uit wilt zetten.

Waarschijnlijk dus niet het eerste waar je over na zou denken bij het bouwen van een huis, maar wel eentje waar je wel heel veel gemak van zult hebben. Veel bouw- en stofzuigplezier!

 

Marjon Schaeffer  stylist van De InterieurTipgever

 

 

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com