You are here: Home » Beauty » Speciale beschermende crèmes voor de winter

Speciale beschermende crèmes voor de winter

geschreven door Constance

De herfst- en winterperiode komt er weer aan en dan is het, helaas, ook weer tijd voor droge handen en lippen, schrale huid en kloofjes.

Eau Thermale Avène heeft hiervoor een speciale lijn ontwikkeld, Cold Cream. Alle producten uit de Cold Cream serie zijn speciaal bedoeld om je droge (of zeer droge) huid te voeden, te verzachten en te hydrateren. En omdat er gebruik is gemaakt van natuurlijke ingrediënten zijn alle producten te gebruiken van jong tot oud. Cold Cream is er in 5 varianten: als cream, bodylotion, ultra-rich cleasing gel, handcream en als lipbalm.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com