You are here: Home » Accessoires » Philips ontwikkelt O’Neill headphones

Philips ontwikkelt O’Neill headphones

geschreven door Constance

Philips en O’Neill zijn gaan samenwerken voor de ‘The Bend’ en ‘The Stretch Scratch’ headphones en deze zijn speciaal bedoelt om extreme sporten mee te kunnen beoefenen.

‘The Bend’ is het nieuwste model in de reeks, met een dynamische bass en een extra stevige constructie. Hij is gemaakt om aan de fysieke eisen van de meeste extreme topsporters te voldoen. De hoofdband is gemaakt van hetzelfde materiaal als de stevigste sneeuwbrillen voor meer veerkracht, met een low-profile ontwerp dat nauw aansluit op de contouren van je hoofd en door een extra beveiliging in de kabel, schiet alleen de kabel los na een val, in plaats van de koptelefoon. Zodra je bent opgestaan klik je simpelweg de kabeltjes weer aan elkaar en ben je direct weer klaar om verder te gaan.

‘The Stretch Scratch’ headphone is de nieuwste telg in ‘The Stretch’ headphone familie. Net als de andere Stretch koptelefoons, levert dit model de gebruikelijke dynamische geluidskwaliteit. Ook is hij opnieuw voorzien van een super-flexibele TR55LX hoofdband die draait en buigt in alle richtingen. De stoffen kabel van de koptelefoon is de beste die er is als het gaat om weerstand en spankracht, ook zijn anti-knoop ontwerp betekent dat je nooit meer hoeft te pauzeren halverwege een avontuur om de draden uit elkaar te halen. Er is een nieuw effect toegevoegd , waarbij de earpads een speciale kraslaag hebben (The Scratch). Dit effect is na veel gebruik vergelijkbaar met de onderkant van een fanatiek bereden skateboard. Er is geen betere manier om je stoten en krassen die je in de loop der tijd hebt opgelopen te herinneren.

Het maakt niet uit hoe heftig de actie wordt, je kunt er op rekenen dat zowel ‘The Bend’ als ‘The Stretch Scratch’ koptelefoon stevig op zijn plaats blijven zitten. Dankzij de rekbare constructie die perfect om je hoofd past. De super zachte oorkussens maken het mogelijk om urenlang plezier te hebben van totale comfort terwijl je kan genieten van een geweldig geluid.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com