You are here: Home » Schoenen & laarzen » Jan Jansen in Den Haag

Jan Jansen in Den Haag

geschreven door Constance

Sinds afgelopen donderdag is Den Haag een nieuwe schoenenwinkel rijker, en wel een hele bijzondere. Want aan de Heulstraat 13 zijn de deuren van winkel van Jan Jansen geopend.

Deze bekende schoenontwerper heeft al winkels in Amsterdam, Apeldoorn, Heusden, Maastricht en Nijmegen.  De winkel nabij Paleis Noordeinde en het Binnenhof zal – net als de schoenontwerpen van Jan Jansen – karakteristiek, onderscheidend en tijdloos zijn en toont Jan Jansen zijn nieuwe wintercollectie dames- en herenschoenen.

Ook is het Het concept achter de inrichting heel bijzonder want van de winkel in Den Haag wordt een balzaal in het huis van Jan Jansen, zoals de winkel in Apeldoorn een tuinkamer is en de winkel in Maastricht een indoor swimming pool. De uitvoering van dit concept ligt in handen van de Amsterdamse architecten Barend Koolhaas, Femke Bijlsma en Reinier Suurenbroek.

En de aankomende jaren worden er nog een aantal nieuwe winkels in Nederland en in het buitenland geopend.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com