You are here: Home » Gadget nieuws » Nieuwe iRobot stofzuigrobot

Nieuwe iRobot stofzuigrobot

geschreven door Constance

Er is een nieuw model Roomba geïntroduceert tijdens de IFA in Berlijn, de iRobot Roomba 700-serie!

De iRobot Roomba 700-serie maakt gebruik van de iAdapt™ Responsive Cleaning Technology, de meest intuïtieve, flexibele en effectieve manier om de vloer schoon te maken. Een combinatie van software en sensoren monitort daarbij de omgeving 64 keer per seconde en gebruikt tientallen verschillende bewegingen om de gehele vloer goed schoon te maken.

De Dirt Detect Series 2 gebruikt een akoestische sensor om grote hoeveelheden klein en hard vuil, zoals zand, ‘op gehoor’ te detecteren, en een optische sensor om groter en zacht vuil, zoals popcorn, te zien. Deze grondige schoonmaakaanpak zorgt voor het beste resultaat en verwijdert zelfs het vuil onder en dicht rondom meubelen. Bovendien komt de Roomba 700 meerdere keren op de vloergedeeltes waar dit het meest nodig is.

De nieuwste Roomba-robots zijn voorzien van een verbeterd driestaps-schoonmaaksysteem en diverse nieuwe functies en upgrades.

Zoals:
–          Geavanceerde schoonmaakkop die beter schoonmaakt en onder andere twintig procent meer fijne stofdeeltjes opzuigt.

–          De nieuwe AeroVac™ Series 2-vuilcontainer met een krachtig vacuüm maximaliseert de luchtstroom door de schoonmaakkop van de Roomba, die meer haren en vuil van de borstel wegzuigt en naar het vuilcontainertje verplaatst.

–          Twee HEPA-luchtfilters die voorkomen dat fijn huishoudelijk stof opnieuw door de kamer circuleert.

–          Dirt Detect Series 2 (beschikbaar op Roomba 770 en 780) gebruikt een akoestische sensor om grote hoeveelheden klein en hard vuil, zoals zand, te detecteren, en een optische sensor om groter en zacht vuil, zoals popcorn, te detecteren.

–          Met het Persistent Pass Cleaning Pattern maakt de Roomba een borstelachtige van-voor-naar-achter beweging voor het optimaal schoonmaken van zeer vuile gebieden.

–          Nieuwe software voor energiebeheer resulteert in een vijftig procent langere accuduur dan in vorige Roomba-modellen en garandeert honderden schoonmaakcycli bij gewoon gebruik.

–          Zachte bumper met een nieuwe polymeercoating beschermt muren en meubilair.

–          Een Full Bin Indicator-licht geeft aan dat het vuilcontainertje vol is (beschikbaar op Roomba 770 en 780).

–          Touchpad-interface biedt uitstekende bedieningsmogelijkheden met enkele vingerbewegingen en maakt knoppen overbodig (beschikbaar op Roomba 780).

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com