You are here: Home » Beauty » Estée Lauder bij de Bijenkorf

Estée Lauder bij de Bijenkorf

geschreven door Constance

Zoals ik afgelopen maandag al schreef, heb ik eergisteren een speciale make-up sessie meegemaakt met dè make-up artist van Estée Lauder: Blair Patterson.

Ik hoop dat jullie je massaal hebben opgegeven (of nog gaan opgeven) want het is echt reuze de moeite waard! Zo heb ik een aantal tips en trics gekregen van Blair waar ik absoluut wat aan heb en die zo reuze eenvoudig zijn dat ze door iedereen opgevolgd kunnen worden.

Ik krijg best wel last van ‘hangende’ oogleden en aangezien ik nog niet naar de plastisch chirurg wil om deze te laten liften, kreeg ik de tip van Blair om geen lijntje meer onder mijn ogen te doen en ook om oogschaduw alleen nog op mijn bewegende ooglid te doen. Verder kan ik het beste mijn oogpotlood iets door laten lopen in mijn ooghoek en voila: je ogen lijken groter!

Een andere tip is voor de lipgloss gebruiksters onder ons: ondanks het feit dat matte lipstick de trend voor aankomende winter is, zijn er nog genoeg dames die hun lipgloss niet thuis willen laten. Voor een meer matte look, kleur je je lippen eerst in met een lippotlood en dan daarna gebruik je een gloss. Hierdoor zijn je lippen dieper ingekleurd (waardoor de kleur langer blijft zitten) en toch hebben je lippen een mooie glans.

En elke vrouw heeft eigenlijk genoeg aan een paar kwasten: een foundation kwast (hiermee breng je je make-up en poeder aan), een ronde oogschaduwkwast en een oogschaduwkwast met een schuine kant (ideaal voor het vervagen van je oogpotlood) en een lip penceel.

 

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=_MKBj0OX1J0[/youtube]

 

T/m as. zondag kan je nog terecht voor een persoonlijk make-up advies van Blair Patterson bij de Bijenkorf in Amsterdam, maar vol = vol, dus haast je!

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com