You are here: Home » Interieuradvies » Nieuwe site van De InterieurTipgever

Nieuwe site van De InterieurTipgever

geschreven door Constance

Door de veranderende eisen van de consument, die steeds meer informatie en diensten zoeken op internet, was het hoog tijd de site van De InterieurTipgever aan te gaan pakken. Dit omdat  de consumenten steeds vaker de hulp van een betaalbare, onafhankelijke en ervaren woonstylist willen inschakelen. Vindbaarheid, gebruik van social media, inspirerend beeldmateriaal en video, als ook duidelijkheid bepalen daarbij hun keuze. De nieuwe site van De InterieurTipgever voldoet aan deze eisen vinden wij!

No Nonsense

We hebben gekozen voor een no nonsens aanpak. Zo is bij het openen van de site direct te lezen: ‘Al meer dan 10 jaar professioneel en onafhankelijk interieur-, licht- en kleuradvies bij u thuis in heel Nederland. Een uur lang voor maar €95,- all in.’ Wel zo duidelijk nietwaar?

Het nieuwe logo is modern en in fraaie kleuren, helemaal van deze tijd. De site oogt fris en kleurrijk en biedt bezoekers vanaf de homepage overzichtelijke informatie aan, zoals een filmpje over hoe een interieuradvies thuis eruit ziet; ‘voor en na’ -foto’s van metamorfoses; de laatste tweets, wonen.blogo artikelen en foto’s van alle stylisten. Doorklikkend vind je op persoonlijke pagina’s van elke stylist foto’s van zijn of haar eigen interieur en actuele interieurtips.

Nieuwe dienst

Elk kwartaal verstuurt De InterieurTipgever een nieuwsbrief met daarin woonnieuws, praktische interieurtips, een woonagenda, de meest gelezen wonen.blogo artiekelen over wonen en een consumentenactie. Bij de eerste nieuwsbrief die in september uitkomt, kan men met een coupon een gratis blikje Wijzonol verf afhalen bij de verfwinkel. Tevens wordt de winnaar/winnares bekend gemaakt van een uur gratis interieuradvies (deze actie sluit op 14 september 2011) , omdat hij of zij zich heeft aangemeld voor de nieuwsbrief.

Surf snel naar onze nieuwe site en schrijf je in op de nieuwsbrief en je hebt nog kans op een uur gratis interieuradvies!

Mart Renes, formule manager De InterieurTipgever

 

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com