You are here: Home » Accessoires » Samsung introduceert ChatON

Samsung introduceert ChatON

geschreven door Constance

Wil je gratis teksten, foto’s, video’s en handgeschreven notities sturen zonder dat het je geld kost?

Dat kan nu met Samsung ChatON, een nieuwe gratis en wereldwijde mobiele communicatiedienst. ChatON werkt op vrijwel alle mobiele telefoons en smartphones. Je kunt met ChatON onderling niet alleen tekst uitwisselen, maar ook handgeschreven notities, foto’s en video’s en ook groepchats ouden. Via een web-client zijn content en conversaties gemakkelijk uitwisselbaar tussen mobiele telefoons en PC’s. ChatON is beschikbaar in meer dan 120 landen en ondersteunt tot 62 talen. De basisuitvoering is bestemd voor mobiele telefoon-gebruikers die vooral eenvoud en gemak wensen. Hiermee kunnen tekst, afbeeldingen, agenda’s, contacten en emoticons onderling worden uitgewisseld via een makkelijk toegankelijke applicatie.

Met de geavanceerde uitvoering van ChatON kunnen smartphone gebruikers rijkere content uitwisselen. Zo kunnen zij volgen hoe vaak ze met hun vrienden communiceren via de Interaction Rank-feature. Gebruikers van de geavanceerde versie van ChatON kunnen zogeheten ‘animation messages’ versturen, door handmatig tekst te schrijven en daar desgewenst ook audio of achtergrondbeelden aan toe te voegen. Alle conversaties en gedeelde foto’s en video’s worden automatisch in een ‘Trunk’ geplaatst en kunnen zo makkelijk apart worden bekeken.

ChatON kent geen grenzen en is dus overal ter wereld beschikbaar. Gebruikers kunnen makkelijk instappen en het plezier ervaren van gratis directe communicatie met hun sociale netwerken. De werking van ChatON voor alle smartphones, Samsung mobiele telefoons, tablets en notebooks zal op IFA te zien zijn. Vanaf dat moment komt de nieuwe dienst geleidelijk aan beschikbaar.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com