You are here: Home » Fashion » Bokkies; aaibare laarzen, tassen en riemen

Bokkies; aaibare laarzen, tassen en riemen

geschreven door Constance

Zoals jullie vast wel weten ben ik een reuze fan van aaibare stofjes, schoenen en tassen en speciaal voor alle andere aaibare fans heb ik hele leuke site voor jullie gespot.

Bij Marloez Fashion kan je nl. terecht voor de zgn. Bokkies collectie: dit zijn laarzen, tassen en riemen gemaakt van vachtjes en leer uit Zuid-Afrika. Bokkies Belts zijn gemaakt van fel gekleurde koeienvachten in verschillende contrasterende tinten worden afgewisseld met prints van onder meer zebra, luipaard, struisvogel, vis en python. Daarnaast zijn er veel varianten in meer basic kleuren als nude-, bruin-, en zwarttinten. De riemen zijn er breed enkel of smaller dubbel met gespen van rijke, zware kwaliteit die in Zuid-Afrika worden gebruikt door zadelmakers. De Bokkies tassen mixen en matchen perfect met de boots en belts. Ook hier worden combinaties van vacht met leder afgewerkt en versierd met buckles, studs, discs en fringes. Er zijn verschillende modellen zoals barrelbags, fringebags, small bags en een shopper in natuurlijke tinten of in een exotische uitvoering van zebra, luipaard of felle kleuren. Deze tassen gemaakt van vacht, zijn bijzonder luxe gevoerd met leer en natuurlijk voorzien van handige vakken voor je telefoon. En dan tenslotte de laarzen, de materialen waarvan Bokkies laarzen worden gemaakt zijn van nature warmtevasthoudend en waterafstotend. De warme binnenvoering van schapenwol en rubber zool (met profiel) doen daar nog een schepje bovenop! Deze stoere boots hoef je nooit te poetsen, je kunt ermee door het bos en in de sneeuw, even een borstel erover en ze zien er weer uit als nieuw.

Bokkies gebruikt alleen huiden van dieren die voor de voedsel industrie gebruikt worden en dieren die geschoten worden om het evenwicht in de natuur te herstellen. Alle huiden die gebruikt zijn, zijn verschillend en uniek!

 

 

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com