You are here: Home » Beauty » Therme Scrub

Therme Scrub

geschreven door Constance

Ben je dol op de sauna en wil je je thuis net zo lekker ontspannen met de geur van eucalyptus, menthol en rozemarijn?

Met de Therme Finn Sauna Hot/Cold Scrub kan je, zelfs zonder een sauna, genieten van het Finse sauna ritueel. De Therme Finn Sauna Wereldkuur bestaat uit verschillende producten op basis van etherische oliën. De lijn had al een Opgiet Concentraat (voor wie thuis wel een sauna heeft), Shower Gel, Bath Oil en Calming Body Balm en deze verfrissen en verkwikken je lichaam en geest en geven, tijdens een verkoudheid, verlichting. De nieuwe Therme Finn Sauna Hot/Cold Scrub is een combinatie van een effectieve zoutscrub met daarin essentiële oliën van Eucalyptus en Menthol. Deze aromatische bodyscrub in een wekpot, zorgt voor een intensieve warmte- en aromascrub sensatie. Toegevoegde plantaardige oliën zorgen al scrubbend voor een intensief verzorgende en verzachtende werking op de huid. Hierdoor is het aanbrengen van een bodylotion achteraf niet meer nodig. Het resultaat? Een perfect gladde, fluweelzachte, soepele huid en een intens verkwikt gevoel dankzij de aromatische sauna geurbeleving!

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com