You are here: Home » Accessoires » Oplader voor iPod en iPhone

Oplader voor iPod en iPhone

geschreven door Constance

Docking stations/opladers zijn er in verschillende soorten en maten. Maar bij de BlueLounge MiniDock gaat het totaal anders want hij laadt je iPod en iPhone verticaal op terwijl ie in het stopcontact ligt.

En hierdoor kan je tijdens het opladen het touchscreen van iPod en iPhone normaal gebruiken en dit allemaal zonder USB-kabels. Het verticaal opladen van de BlueLounge MiniDock optimaliseert de iPod- en iPhone-functies. Luister naar muziek of een Podcast, bekijk een recept, stel de timer in of gebruik een favoriete App. Doordat de iPod en iPhone niet op een oppervlak liggen zijn ze optimaal beschermd tegen eventuele beschadigingen zoals krassen of kerven. Ook rondslingerende USB-kabels behoren tot het verleden.  Ook kan je met de iPod en iPhone? Want de BlueLounge MiniDock past op een laptop of MacBook.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com