You are here: Home » Badkamer » Nieuwe trend! Kleur op de badkamervloer

Nieuwe trend! Kleur op de badkamervloer

geschreven door Constance

Na een periode van wit,grijs en zwart in de badkamer mag er wel weer eens wat kleur en variatie worden toegepast. Kleur brengt vrolijkheid en de juiste kleuren hebben een positieve werking op ons humeur.

Maak gebruik van tegels op de badkamervloer of wand met diverse dessins en kleuren die matchen tot een kleurrijk en vrolijk tegelpatchwork.

Als je de kleuren wit, grijs, zwart prefereert boven de zonnige kleuren, is er ook volop keuze in leuke dessins waardoor je toch de uitstraling van het zonnige zuiden krijgt. Port-U-Palace heeft tegels die uitermate geschikt zijn voor deze nieuwe look.

Met een keuze uit meer dan 8000 verschillende kleuren bieden zij de grootste collectie tegels van Europa. De tegels worden rechtstreeks uit zonnige landen geïmporteerd. Alle kleuren en variaties zijn op voorraad. Het assortiment omvat maar liefst meer dan 200 soorten. Door de rechtstreekse import worden de tegels tegen aantrekkelijke prijzen aangeboden.

Met kleur op de badkamer begin je de dag goed en kan je deze kleurrijk afsluiten.

Milou Visser, InterieurTipgever Flevoland

 

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com