You are here: Home » Eten & koken » Nieuwe koffiesmaak van Nespresso

Nieuwe koffiesmaak van Nespresso

geschreven door Constance

Vanaf 12 september as. kan je bij de Nespresso Boutiques, de Boutiques-in-Shop in de Bijenkorf en via de Nespresso Club terecht voor een nieuwe smaak en dat is de eerste 100% AAA Limited Edition, en deze smaak heet Dhjana.

Dhjana is de limited edition van Nespresso voor de aankomende herfst en is een volledig resultaat van het Nespresso AAA Sustainable QualityTM Program. Dit samenwerkingsprogramma helpt koffieproducenten hun koffieplantages beter te beheren, zodat ze een uitzonderlijke kwaliteitskoffie voortbrengen en tegelijk het milieu beschermen.

Dhjana is een ‘8’ op de Nespresso schaal kent en is de perfecte combinatie van intensiteit, smaak en voldoet natuurlijk aan de kwaliteitsnormen van Nespresso. Dhjana is een combinatie van verschillende koffiesoorten (uit diverse koffielanden) zoals Arabica uit Brazilië die zorgt voor de intensiteit en terwijl de bonen uit Costa Rica een delicate melkachtige accenten en de smeuïge textuur afgeven. De Arabica uit Colombia brengt de fruitige toets en de robusta uit India geeft Dhjana een volle afdronk.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com