You are here: Home » Accessoires » Logitech Tabletspeakers

Logitech Tabletspeakers

geschreven door Constance

Speciaal voor alle Android tablets en iPads komt Logitech met de Tablet Speaker zodat je het geluid van je tablet beter kunt horen, bijv. bij beluisteren van je muziek, video’s of tijdens het gamen.

De Logitech Tablet Speaker is compact, oplaadbaar en gemakkelijk mee te nemen. Bovendien past het perfect in de meegeleverde hoes of in een laptoptas. De Tablet Speaker kan via de stevige rubberen clip bevestigd worden op een iPad of Android-tablet. En door de kabel is de speaker via de tablet hoofdtelefooningang aan te sluiten. (Deze kabel kan je ook gebruiken om de Tablet Speaker aan te sluiten op bijv. je MP3-speler.) De accu gaat ong. 8 uur mee en je kunt hem opladen dmv. een usb-aansluiting op je pc of laptop.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com