You are here: Home » Eten & koken » Serviezen

Serviezen

geschreven door Constance

Ik ben dol op verschillende serviezen, maar (gelukkig voor Testman) hebben wij niet zo’n hele grote servieskast, dus moet ik mijn aankopen echt beperken.

Maar zo af en toe kan ik het niet laten om eens lekker op internet te speuren naar leuke mokken, soepkommen en mooie borden. Zo ben ik dan ook terecht gekomen bij serviesshop.com. Je kunt hier terecht voor allerlei bekende serviesmerken, zoals At Home with Marieke, Babette, PiP Studio, lief! lifestyle, vtwonen en Stapelgoed. In het najaar komen daar Lily’s Cupcakes en Miss Blackbirdy bij. En verder verkoopt serviesshop.com ook bijpassende servetten, tafelkleden, schorten, ovenwanten en andere accessoires. Natuurlijk kan je eigen servies uitbreiden met een set nieuwe kopjes of schalen maar je kunt ook diverse sets cadeau geven. Dus echt een leuke winkel voor serviesaddicts. (En nee, ik mag nog steeds niets bestellen.)

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com