You are here: Home » Accessoires » Magini Fotoalbum

Magini Fotoalbum

geschreven door Constance

Na de vakantie wil je natuurlijk je digitale strandfoto’s laten aan familie, vrienden en kennissen en daarom is het maken van een fotoalbum online razend populair, maar helaas niet altijd even eenvoudig.

Daarom heeft Webprint.nl de Magini ontwikkeld, een klik en klaar fotoalbum. En je voor het maken van een Magini geen programma’s te downloaden. Je kiest de foto’s uit en in het album wordt automatisch 1 foto op de pagina geplaatst, je hoeft niet van te voren een aantal pagina’s te bepalen want als je meer foto’s kiest wordt het album gewoon groter. (Er is een minimum van 20 foto’s en een maximum van 100 foto’s.) Een Magini is er in 2 maten, 10 x 15 cm. of 13 x 18 cm. en je kunt kiezen uit mat of glans foto’s. Nadat je je Magini hebt besteld heb je binnen 5 werkdagen je album binnen, compleet met een tekst op de rug van het album en alle foto’s zijn afdrukt op Fuji fotopapier.

Nu heb ik zelf ook de proef op de som genomen en Testzus (die niet zo heel technisch is) is aan de slag gegaan met de Magini. En binnen 5 minuten had zij haar Magini helemaal klaar. En wat zij heel handig vindt is dat je op je scherm kunt ‘bladeren’ door je eigen Magini zodat je gelijk kunt zien hoe je fotoalbum eruit komt te zien.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com