You are here: Home » Accessoires » iPad steun, de iProp

iPad steun, de iProp

geschreven door Constance

Krijg je af en toe kramp in je handen van het vasthouden van je iPad of je Tablet?

Dat is nu voorbij dankzij de iProp. Want op de bank, in de keuken of in bed, de iProp  geeft overal houvast aan je iPad. Het zet je beeldscherm in iedere gewenste stand, of je nu staat, zit of ligt. De iProp is een tabletsteun voor iPads en andere tablets zoals Galaxy Tab en Playbook. Je kunt de iProp heel simpel aanpassen aan de houding die je aanneemt. Het biedt comfortabele steun en verlicht lichaamsspanning. En kun je de hoek van het scherm zodanig instellen, dat lichtinval minimaal is. Het heeft een antislipvoet voor extra grip op gladde oppervlakken. De iProp is voorzien van een handvat, zodat je ‘m makkelijk kunt verplaatsen en hij past in iedere reistas. De iProp is gemaakt van luchtig, sportpolyester stof en daardoor licht van gewicht en afwasbaar en hij is er in het zwart en zilver.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com