You are here: Home » Shoppen » Shoppen.blogo.nl op Facebook

Shoppen.blogo.nl op Facebook

geschreven door Constance
schilderij ophangsysteem van Artiteq

Ben je, net als ik, een enthousiaste Facebook gebruiker?

Binnenkort starten we met Facebook Only Win acties en om kans te maken op een prijs hoef je alleen maar onze Facebookpagina te “Liken”. En wist je dat je op Facebook ook elke dag, de allernieuwste artikelen van shoppen.blogo.nl kan lezen? Vergeet dus niet onze pagina te ‘Liken’, zodat je elke dag via Facebook op de hoogte blijft van de laatste nieuwtjes en kans maakt op een prijs bij onze Facebook Only Win acties. Veel plezier en tot op Facebook!

LET OP; het gaat niet om de ‘vind ik leuk’ knop onderaan dit artikel, maar om het ‘liken’van deze Facebook pagina van shoppen.blogo.nl.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com