You are here: Home » Shoppen » Mountainbiken voor het goede doel

Mountainbiken voor het goede doel

geschreven door Constance

Dit artikel heeft niets met shoppen, fashion, lifestyle of beauty te maken maar dient wel een goed doel!

Want professionele mountainbikers en minder ervaren mountainbikeliefhebbers worden uitgedaagd voor een bijzondere challenge! Kinderhulporganisatie WereldOuders (al 20 jaar actief in het geven van structurele hulp aan thuisloze kinderen) organiseert van 26 november tot en met 4 december 2011 de Nicaragua Volcano Challenge.

Deze avontuurlijke mountainbiketocht door Nicaragua heeft als doel het werven van nieuwe sponsorouders. Elke deelnemer aan de challenge moet 15 nieuwe wereldouders werven, die voor €25 per maand een kind steunen en zo een kans geven op een goede toekomst.

Presentator en programmamaker Tim Immers gaat voorop in deze pittige negendaagse mountainbiketour, die langs meren en vulkanengaat en over prachtige single tracks en uitdagende zwarte paden. Bijzonder aan de Nicaragua Volcano Challenge is het bezoek aan de verschillende familiehuizen, waarbij je met eigen ogen ziet hoe je als sponsorouder bijdraagt aan een mooie toekomst van de kinderen.

Extra leuk is de mountainbike clinic, die speciaal gegeven wordt aan de jongeren uit het familiehuis. Daag jezelf uit en fiets eventueel samen met vrienden, familie, collega’s of relaties mee voor het goede doel!

Deelname Nicaragua Volcano Challenge; In totaal kunnen maximaal 50 fietsers deelnemen aan deze exclusieve negendaagse mountainbiketour door Nicaragua. Het speciale trainingsprogramma voor elke deelnemer aan de challenge, biedt zowel de professionele als de minder ervaren mountainbiker de mogelijkheid om mee te fietsen voor het goede doel. Inschrijven kan op de website www.volcanochallenge.com

Voorwaarden deelname Nicarague Volcano Challenge: werven van 15 nieuwe wereldouders en de kosten zijn € 100,00 inschrijfgeld & € 1.500,00 tickets, fietsvervoer en verblijf.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com