You are here: Home » Columns » Trendz, de vakbeurs voor woonaccessoires

Trendz, de vakbeurs voor woonaccessoires

geschreven door Constance

Zondag de 21e augustus begint de 3-daagse najaars vakbeurs van dit seizoen: TRENDZ in Hardenberg . Talloze fabrikanten, importeurs, en agentschappen zijn daar weer vertegenwoordigd. Iedereen zo met hun eigen specialisme in woonaccessoires. De nadruk ligt bij deze beurs toch wel op de Kerstsfeer. Wat vroeg zult u denken, maar… voordat je het weet liggen de kerstartikelen alweer in de schappen van de winkel.

Allerlei stijlen en sferen zijn vertegenwoordigd, van nostalgisch tot kleurrijk en modern en strak en stijlvol. Wat valt er te zien? Onder andere interieurstickers, natuurlijk ook voor de kerst, grote ijskristallen, kleurrijke sterretjes, Dennentakken, etc….

Maar ook strak en sfeervollle metalen kandelaars, klein, groot of advent kransen in een strak Deens Design, eventueel met humor…( vol hangend met kerstmannetjes eraan…….)

Maar ook andere woonaccessoires zoals kussens, schalen, plaids, kaarsen, kerstboomballen, lampen, hebbedingen, kleden, krukjes,  te veel om op te noemen. Ik word altijd een beetje hebberig van zo’n beurs en eigenlijk wil ik alles gelijk hebben en gebruiken… maar goed dat kerst  nog zover weg is, gelukkig!

De zomer duurt nog even er staan een warm weekeinde voor de deur… maar voordat wij het weten zitten we weer in de kerstsferen!

Wil Pul, stylist voor de InterieurTipgever Regio Zuid-Holland en Amsterdam

 

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com