You are here: Home » Shoppen » Champagne Maison Ruinart giftbox

Champagne Maison Ruinart giftbox

geschreven door Constance

Intussen hangen de 1e druiventrossen alweer aan de ranken om in het najaar geoogst te worden voor de heerlijke champagne van Maison Ruinart.

Dit beroemde champagnehuis, dat wordt omringd door Chardonnay-wijngaarden, viert de terugkeer van het zomerseizoen met een inspirerende giftbox waarin het haar vermaarde Blanc de Blancs presenteert. Dit jaar is de Japanse Studio Nendo gevraagd om deze box te ontwerpen en zij hebben de Kotoli ontworpen: een strakke houten doos die is geïnspireerd op de architectuur en beeldhouwwerken van de kunstenaar Kiichi Sumikawa. En het hout doet denken aan de bast van de Champagne wijnranken. Je opent de box dmv. een vouwsysteem wat ook gebruikt voor het openen van Japanse kamerschermen en hierna worden 3 gestapelde, rechthoekige vakken zichtbaar. De Kotoli heeft een stop in de vorm van een tak (deze zit opgeborgen in 1 van de vakken) en als je deze tak op de fles Ruinart Blanc de Blancs zet, kan je hier ook de 2 bijbehorende champagneflûtes neerzetten.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com