You are here: Home » Gadget test » Gadget Test: Babyliss for Men Grooming & Styling Kit X10

Gadget Test: Babyliss for Men Grooming & Styling Kit X10

geschreven door Constance

Ik had het al eerder aangekondigd, Testman gaat aan de slag met de Babyliss for Men X10. Het heeft iets langer geduurd voordat ie binnen was, maar dat kwam omdat het een geliefd Vaderdagcadeau was.

Maar de Grooming & Styling Kit X10 is binnengekomen en het eerste wat opvalt is het groot aantal hulpstukken en accessoires want er zijn opzetstukken voor het trimmen van haar en baard, maar ook accessoires voor het ontharen van neus, oren, 3-dagen baardje.bakkebaarden en lichaam.

Testman heeft een kaal geschoren hoofd (dat doet ie met een gewoon scheermes) dus is hij reuze nieuwsgierig of dit resultaat ook gehaald kam worden met de X10 En aangezien je de X10 ook onder de douche kan gebruiken (met een speciaal scheerhoofd) is ie wel ideaal om al het lichaamshaar te verwijderen. Je kunt het scheerapparaat opladen en daardoor is ie snoerloos te gebruiken. Dus Testman gaat aan de slag met alle opzet- en hulpstukken dus binnenkort een uitgebreid testrapport.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com