You are here: Home » Columns » Glammwall in de herhaling!

Glammwall in de herhaling!

geschreven door Constance

Een collega van mij, (Karin Burger) heeft al eens een artikel over Glammwall geschreven. Maar ik vind het zo ’n leuk product dat ik het nóg een keer onder de aandacht wil brengen.

Wil je eens wat anders maar wel origineel voor op je muren dan is er iets nieuws namelijk de Glammwall. Dit is een 3D wandpaneel dat van natuurlijk materiaal vervaardigd is, dus ook nog eens ecologisch verantwoord.

Het is in verschillende structuren leverbaar en in alle kleuren over te spuiten. Goed toepasbaar in showrooms en etalages, maar zeker ook thuis in je eigen interieur. Denk aan een achterwand voor een LCD TV of juist als een kunstobject, je kunt het geweldig mooi uitlichten met spots of zwevend gebruiken op een groot paneel met verlichting er achter. Ook in de slaapkamer als hoofdeinde van een bed is het zeer origineel. Of laat het in verschillende kleuren spuiten als een abstract schilderij, je kunt zelfs een stuk paneel echt inlijsten!

De panelen worden in grondkleur geleverd, maar kunnen voor of na bevestiging overgespoten worden in de gewenste kleur(en), dit kan gewoon met latex.

De Glamwall 3D panelen worden in Nederland exclusief door DutchForDesign aangeboden.

Belinda Elshuis, interieur stylist van De InterieurTipgever regio Enschede e.o.

 

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com