You are here: Home » Gadget test » Gadget Test: Cuisinart ijsmachine

Gadget Test: Cuisinart ijsmachine

geschreven door Constance

Een tijdje geleden ben ik aanwezig geweest bij een presentatie van Cuisinart en heb daar kennis gemaakt met de Cuisinart ijsmachine. Cuisinart heeft 2 modellen, en ik ga het model testen waarbij je in 1 keer 2 smaken kunt maken. (Het zal wel komen omdat ik in de zomer jarig ben, maar ik ben dol op ijs. Als kind kon ik bijna nooit een partijtje geven omdat iedereen op vakantie was en als ’troost’ mocht ik dan altijd een reuze ijscoupe bestellen.)

Met Cuisinart Ice Cream Duo kan je niet alleen ijs, maar ook sorbets of bevroren drankjes maken. Je giet de ijsbasis in 1 van de 2 kommen (die zijn na ong. 12 uur goed bevroren) en na ong. 25 minuten is je dessert klaar. Je kunt, door de deksel, goed zien of je ijs al klaar is, en als je wilt kan je ook nog chocolade, nootjes of fruit toevoegen. (En natuurlijk kan je ook kiezen om maar 1 smaak te maken, dan gebruik je alleen de kom aan de rechterkant.)

Ik heb de kommen in de vriezer geplaatst en hou ladygadgets.blogo.nl in de gaten want deze week zie je het eindresultaat.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com