You are here: Home » Beauty » Alterna Bamboo Shine haarproducten

Alterna Bamboo Shine haarproducten

geschreven door Constance

Alterna, hét populaire luxe haarverzorgingmerk uit Los Angeles, heeft haar Bamboo-lijn uitgebreid met een aantal glansproducten, die naast organische bamboe-extracten, ook de Indiase kruisbes is toegevoegd. En alle ingrediënten hebben een Fair Trade, Eco & een Organic certificaat.

In India wordt de kruisbes al eeuwenlang gebruikt om het haar intens glanzend en gezond te houden. De kruisbes voedt en beschermt het haar, terwijl het tevens een hydraterende werking heeft. Verder bevat de bes veel antioxidanten en heeft het hoogste natuurlijke vitamine C gehalte van alle in de natuur voorkomende substanties en hierdoor krijg je gezond en stralend haar. En als je daarbij ook nog bamboe-extracten toevoegd krijg je een serie haarproducten die je haar optimaal versterken, verzorgen en voeden,terwijl het haar de natuurlijke flexibiliteit behoudt. De Alterna Bamboe Shine producten bevatten ook nog een combinatie van een aminozuren, suikers en mineralen, die het haar nog eens extra voeden en verstevigen.

De Alterna Bamboo Shine lijn bestaat uit 4 producten: silk-sleek brilliance cream, luminous shine shampoo & conditioner en luminous shine mist. De basis wordt gelegd door het gebruik van de luminous shine shampoo in combinatie met de conditioner. Daarna breng je de silk sleek brilliance cream aan op handdoekdroog (of op droog) haar en kan je haar gestyled worden. Ook de luminous shine mist kan op zowel droog als handdoekdroog haar worden aangebracht en je haar krijgt een mooie glans, zonder pluis. Het resultaat? Je haar is direct vitaler, sterker, glanzender, gezonder en flexibeler! Daarnaast heeft deze lijn een vochtwerend effect en biedt bescherming tegen UV-straling, kleurvervaging en thermische apparatuur.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com