You are here: Home » Accessoires » Testreview: Jabra FREEWAY

Testreview: Jabra FREEWAY

geschreven door Constance

Mei jl. heeft ladygadgets.blogo.nl, samen met Jabra, een enquete gehouden over handsfree bellen en daarbij maakte je kans om een Jabra FREEWAY te winnen. Een van de gelukkige winnaars was Monique en zij is zo blij met haar FREEWAY dat zij spontaan een testreview heeft geschreven en dat kun je hieronder lezen.

Draadloze Jabra FREEWAY carkit:

Steeds vaker kreeg ik al hands-on bellend, berispende opmerkingen van bezorgde vrienden. In 2010 had hands-on bellen me 2 bekeuringen van € 150,= per stuk opgeleverd. Kijk ik voor het eerst op ladygadgets.blogo.nl en lees ik het artikel; “Win een Jabra FREEWAY!” En dat lees ik op het moment dat ik mijn 4e headset in gebruik heb zodat ik veilig, of beter bekeuringloos, kan rijden. Maar goed, die 4e set die ik gebruikte was HET dus ook niet. Van bluetooth systemen tot ‘oortjes’, steeds weer werkte het niet goed. Van slechte ontvangst door beller tot beurse oren van mijzelf.

De oproep om aan een onderzoek mee te werken (waar een Jabra FREEWAY mee gewonnen kon worden) over het belgedrag van vrouwen in de auto was dan ook niet tegen dovemans oren gezegd. Een vragenlijst ingevuld en wat schetste mijn verbazing; na een korte periode ontving ik een mail van Constance van Ladygadgets dat ik de winnaar van de Jabra FREEWAY was. Hilariteit, ik win nooit wat!!

Toen een paar dagen later de postbode het pakketje afleverde wist ik niet hoe snel ik mijn nieuwe headset moest bewonderen. In een prachtige box lag de speakerphone. Een simpel systeem dat je aan je zonneklep bevestigt. Alleen bij de gedachte dat ik dan weer ‘alles moest installeren’ weerhield mij ervan om hem meteen in gebruik te nemen. Toch maar even, volgens mij tegen-natuurlijk, de beknopte handleiding doorgenomen en wat bleek; in gebruiksname was een fluitje van een cent. Ik heb meteen mijn telefoon gekoppeld en met m’n Jabra in mijn hand door kantoor gaan wandelen; HIJ WERKTE. En wat een geluid!

De auto in, rijden en bellen maar. In één woord GEWELDIG. De bediening is simpel en zelfs spraakgestuurd, de ontvangst is uitstekend, zowel voor mijzelf als voor de beller. Schakelen van de Jabra naar de telefoon is ook al heel eenvoudig, kortom poging 5 is geslaagd.

Restte mij nog de vraag wat er zou gebeuren met het geluid als ik op een mooie zonnige dag de zonneklep zou gaan gebruiken en de Jabra tegen de voorruit gedrukt zou worden. Wel; misschien raad je het al. Ook dan werkt de Jabra FREEWAY meer dan goed.

Veel dank aan Constance van Ladygadgets en aan Jabra voor het beschikbaar stellen van de Jabra FREEWAY. En Constance; als je nog eens iets wilt laten testen door een ander…….

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com