You are here: Home » Beauty » Bobbi Brown Cosmetics voor bruid Renate Gerschtanowitz

Bobbi Brown Cosmetics voor bruid Renate Gerschtanowitz

geschreven door Constance

Waarschijnlijk heb je intussen de trouwfoto’s van bruid Renate Gerschtanowitz-Verbaan en Winston Gerschtanowitz al bewonderd. En wat zag Renate er mooi uit in haar Claes Iversen trouwjurk en de Bobbi Brown make-up.

Make-up artist Dominique Samuel verzorgde Renates bridal look, die het beste valt te omschrijven als ‘klassiek naturel’.  Wil jij net zo stralen als Renate? Hier kan je alle tips en tricks van Bobbi Brown nalezen voor een mooi en natuurlijke bruidsmake-up.
1. Masseer de Hydrating Eye Cream en Hydrating Face Cream zachtjes in de huid. Gebruik de Corrector en Concealer voor een frisse en heldere look en eindig met de foundation voor een egalere huid.
2. Gebruik je vinger of een kwast om de Slate Long-Wear Cream Shadow op het onderste ooglid aan te brengen.
3. Gebruik de Cream Shadow Brush om de Steel Long-Wear Shadow aan te brengen op de bovenste wimperlijn.
4. Breng 2 lagen Extreme Party Mascara aan. Breng de mascara vanaf de haarinplant naar de puntjes van je wimpers voor een dramatisch effect.
5. Lach en breng de Pale Pink Blush aan op de appeltjes van je wangen. Meng de blush van boven naar beneden tot de felle kleur te verzachten.
6. Voor een roze gloed gebruik je Rose Shimmer Brick op de jukbeenderen door middel van de Face Blender Brush.
7. Om de bruidslook helemaal af te maken breng je Sandwash Pink Lip Color aan met de lip brush.

Bobbi Brown is verkrijgbaar in de volgende vestigingen van de Bijenkorf: Amsterdam, Rotterdam en Den Haag en bij Douglas Rotterdam (Lijnbaan) en Amsterdam (PC
Hoofstraat).

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com