You are here: Home » Shoppen » Fair Trade tassen ‘Omybag’

Fair Trade tassen ‘Omybag’

geschreven door Constance
Arco Curve

Vandaag wordt het nieuwe fair trade tassenmerk Omybag gelanceerd als onderdeel van Amsterdam Fashion Week Downtown.

Omybag is een Nederlands duurzaam tassen label, dat in 2010 is opgericht door Pauline Wesselink. De tassen worden met de hand gemaakt door fair trade producenten in India en tevens is een deel van de collectie gemaakt van eco-leer. Dit revolutionaire leer wordt gelooid zonder schadelijke stoffen, waarbij ook bespaard wordt op water, energie en transport. Met de  aankoop van een tas, geef je de maker de mogelijkheid een  goed bestaan op te bouwen. Alle winst wordt gedeeld en de mensen zijn uiterst betrokken en gemotiveerd. De tassen worden gemaakt met peace, love and happiness.

De eerste collectie bestaat uit 5 verschillende modellen en een zomerse canvas lijn met verschillende opdrukken. Het ontwerp is geïnspireerd op de ouderwetse schooltas. De tassen hebben een vintage look, maar de ketting zorgt voor een onverwachtse combinatie. Ideaal aan de schoolbag is de rits aan de achterkant, waardoor een portemonnee of telefoon binnen handbereik zijn. Dirty Harry vormt de basis van de collectie. Deze unisex tas is geschikt als werktas, maar heeft een casual look and feel.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com