You are here: Home » Fashion » Openingsavond AIFW 2011

Openingsavond AIFW 2011

geschreven door Constance

Gisteravond was het weer zover, de AIFW is van start gegaan en de openingsavond is altijd heel bijzonder om mee te mogen maken. De dames & heren doen dan altijd extra goed hun best om er mooi en fashionable uit te zien.

Shoppen.blogo.nl mocht ook deze editie weer aanschuiven en ik zat (bijna) Frontrow en heb 2 mooie shows mogen bekijken. De opening werd verzorgd door de zusjes Riet & Truus Spijkers (ik ben fan) en ook deze keer werd ik niet teleurgesteld; mooie soepel vallende jurkjes, topjes en tuniekjes en badpakken die geïnspireerd waren op de jaren 20 en allemaal in zomerse kleuren en tinten.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=o8I4P40lAlM[/youtube]

Na een heerlijk walk-in diner (ik vond het echt een prestatie van het personeel dat ze zo’n groot gezelschap van zoveel verschillende lekkernijen konden voorzien) was het tijd voor show van Tony Cohen.

Voor deze ontwerper heb ik een zwak, en dat komt niet alleen vanwege zijn mooie jurkjes, maar ook vanwege zijn muziekkeuze. En ook zo gisteravond want het openingsnummer was ‘In Your Room’ van mijn favoriete band Depeche Mode. (Volgens mij is Tony Cohen een fan van DM en de zanger Dave Gahan want elke show komen zij voorbij, geweldig.) Kim Feenstra sloot de show af in een hele mooie maxidress en waren er, wederom, veel jurken te bewonderen.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=xPXF6EWE-44[/youtube]

 

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com