You are here: Home » Accessoires » Nieuwe Logitech afstandsbediening

Nieuwe Logitech afstandsbediening

geschreven door Constance

Tegenwoordig zit er bij elk apparaat wel een afstandsbediening en op een gegeven moment heb je er zoveel in je huis rondzwerven dat je niet meer welke waarbij hoort.

Logitech komt nu met de Harmony 200. Deze afstandsbediening vervangt bestaande afstandsbedieningen en met één druk op de knop zet de afstandsbediening drie apparaten, bijvoorbeeld je tv, harddisc recorder en je stereo,  aan of uit. De toetsen op de afstandsbediening zijn gemakkelijk te vinden, ook op de tast en in het donker. Je kunt online de apparaten selecteren die de Harmony 200 moet bedienen. De Harmony 200 ondersteunt meer dan 5.000 merken en 225.000 apparaten. Als de afstandsbediening aan de laptop of pc wordt gekoppeld, worden automatisch de juiste instellingen overgebracht en is de Harmony 200 klaar voor gebruik.

Vind je 3 apparaten te weinig, dan zijn er ook de Harmony 300, die vier afstandsbedieningen vervangt, de Harmony 600, die vijf afstandsbedieningen vervangt, de oplaadbare Harmony 700 met kleurenscherm en de alom gewaardeerde Harmony One Remote met touch screen. De Harmony 900 en 1100 bedienen zelfs vijftien apparaten en zijn de meest uitgebreide afstandsbedieningen.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com