You are here: Home » Apple accessoires & gadgets » Lady Gaga hoofdtelefoon

Lady Gaga hoofdtelefoon

geschreven door Constance

Ism. het headsetmerk Monster hebben Lady Gaga (en Dr. Dré) een tijdje geleden een hoofdtelefoon ontwikkeld, en dat is een groot succes gebleken.

En zelfs zo’n groot succes dat er besloten is tot een 2e lijn, Heartbeats 2.0 by Lady Gaga. Net als bij de eerste serie zijn ook deze oordopjes weer versierd, maar wel iets subtieler dan de vorige en hebben ze spikes ipv. driehoekjes. Ook hebben ze, speciale platte kabels die minder snel in de knoop raken, en kan je bij deze in-ear headset heel goed de bas en de hoge tonen beluisteren. De hoofdtelefoon is er in het zwart en wit met goud.

 

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com