You are here: Home » Beauty » Aussie Haarverzorging

Aussie Haarverzorging

geschreven door Constance

Het haarverzorgingsmerk Aussie komt, eindelijk, naar Nederland. Vanaf oktober as. kan je bij alle Etos filialen terecht. (Hoef ik niet meer naar de VS voor mijn Aussie producten.)

Haarverzorgingsmerk Aussie komt met 14 verschillende shampoos en conditioners. Aussie’s meest succesvolle product is de 3 Minute Miracle Reconstructor (3MM), die in Groot-Brittannië maar liefst negen en in Scandinavië zes awards heeft gewonnen. Iedere fles is gevuld met Australische ingrediënten, zoals eucalyptus, munt, avocado, quandong en perzikpit-olie die het haar helpen voeden, verzorgen en een levendige uitstraling geven.

Maar om iedereen alvast kennis te laten maken met Aussie is er afgelopen zaterdag een speciale actie van start gegaan met de ludieke zoektocht naar de ultieme Aussie-look. Vier fijn gespierde lifeguards namen in het drukke centrum van Amsterdam en Hilversum plaats op hoge uitkijkstoelen en tuurden door hun verrekijkers, op zoek naar de meest geschikte ‘Aussie Angels’: vrouwen tussen de 18 en 35 jaar met een trendy, natural look en passend bij de Australische ‘laidback attitude’. In totaal werden 30 Aussie Angels door deze beachboys ge-‘Aussiefied’, oftewel gespot als één van de gezichten die passen bij haarverzorgingsmerk Aussie.

En as. zaterdag (16 juli, mijn verjaardag!) zetten de lifeguards hun zoektocht voort in het centrum van Rotterdam en Den Haag, dus maak je nog steeds kans om gekozen te worden tot Aussie Angel! De uiteindelijke winnares van de Ultimate Aussie Angel Challenge wordt in maart 2012 gekozen en wint naast deze titel ook een reischeque voor een trip naar het avontuurlijke ‘down under’ Australië.

Vanaf volgende week kan je alle foto’s bekijken op de speciale Aussie pagina.

Haarverzorgingsmerk Aussie komt met veertien verschillende shampoos en conditioners die, geïnspireerd en gebaseerd op Australische invloeden, wonderen doen voor je haar, if you believe in miracles… Aussie’s meest succesvolle product is de 3 Minute Miracle Reconstructor (3MM), die in Groot-Brittannië maar liefst negen en in Scandinavië zes awards heeft gewonnen. Iedere fles is gevuld met eeuwenoude Australische ingrediënten – zoals eucalyptus, munt, avocado, quandong en perzikpit-olie – die het haar helpen voeden, verzorgen en een levendige uitstraling geven. Get totally Aussiefied! Aussie is vanaf oktober 2011 verkrijgbaar bij ETOS www.aussiehair.com.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com