You are here: Home » Shoppen » Doe net als Madonna: Drink geitenmelk!

Doe net als Madonna: Drink geitenmelk!

geschreven door Constance
Pastoe

Over het feit of melk nu wel of niet gezond voor je is lopen de meningen uiteen. Maar wil je toch melk drinken en ook gezond bezig zijn, dan is geitenmelk een perfect alternatief.

Het is licht verteerbaar (daardoor ook ideaal voor baby’s en peuters) en bekende sterren, zoals Madonna, zweren erbij. In Nederland is geitenmelk nog niet erg populair want slechts 15% van de baby’s en peuters krijgt geitenmelk te drinken. Maar wist je dat geitenmelk ook helpt bij maag- en darmklachten en dat je ook een betere spijsvertering hebt als je geitenmelk drinkt?  Dit komt oa. doordat deeiwitten in geitenmelk lichter verteerbaar zijn dan koemelk en heeft je maag maar veertig minuten nodig om het te verteren en worden de mineralen in geitenmelk beter opgenomen. Niet zo gek dat kinderen van beroemdheden als Madonna en Tony Blair groot zijn geworden met geitenmelk.  Daarom is er NANNYcare geitenmelkvoeding & NANNYcare geitenmelk voor peuters. (Je kunt een gratis probeerverpakking aanvragen.)

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com