You are here: Home » Beauty » Bij Kruidvat: Catrice make-up

Bij Kruidvat: Catrice make-up

geschreven door Constance
Driade zelight buitenlamp

Het cosmeticamerk CATRICE komt weer met een limited edition: Modern Muse.

“Modern Muse” by CATRICE is te koop vanaf half augustus en september as., exclusief bij het Kruidvat, en  interpreteert de legendarische stijliconen van de jaren 60 op een totaal nieuwe wijze! CATRICE heeft de ideale make-up die perfect past bij deze look. De ogen – uitdagend, vrouwelijk, glamourous – met metallic effecten in bruin, brons en goud, zijn geaccentueerd met expressieve eyeliner. De lippen zijn vol en zacht: kusbare perfectie. De nagels – elegant, met een metallic glans – maken de look af.

Modern Muse by CATRICE – Made To Stay Longlasting Eyeshadow. Dit is een elegante metallic glanzende crème oogschaduw die langdurig blijft zitten, de krachtige pigmenten zorgen ervoor dat de oogschaduw niet in de plooitjes gaat zitten of afgeeft en is eenvoudig aan te brengen. Verkrijgbaar in 3 kleuren: Lord Of The Blings, Metall Of Honor en Jennifer’s Gold Rush.

Modern Muse by CATRICE – Precision Eye Pencil. Twiggy-ogen van vandaag zijn opgemaakt met de eyeliner uit de Modern Muse trend editie. Hét trendy statement van nu is excentriek en dit is eenvoudig te creëren met de langhoudende Precision Eye Pencil. Met speciale precisietip. Verkrijgbaar in 3 kleuren, Khakitoo, I Wood If I Could en Wildthing.

Modern Muse by CATRICE – Evolution To Revolution Mascara. Dit de innovatieve 2in1 Mascara by CATRICE! Deze biedt twee verschillende wimpereffecten met slechts één product.  Nr. 1 zorgt voor subtiel volume en een natuurlijke wimperstijl, terwijl je met Nr. 2 intense volume en spectaculaire wimpers creëert. Het geheim? Het slimme geïntegreerde “brush-stripping” systeem waarbij je kunt kiezen uit strip 1 of strip 2. De strips geven verschillende hoeveelheden mascara af, afhankelijk van het gewenste effect.

Modern Muse by CATRICE – Colour Infusion Longlasting Lip Stain. Lip Stain met de zacht gevormde tip geeft de lippen een ultra-lichte, long-lasting kleur en verzorgt ze met voedende ingrediënten. De finish is natuurlijk en kan ook perfect gebruikt worden als een basis voor onder je lipgloss. Te koop in Holly Wood en Red & The City.

Modern Muse by CATRICE – Ultimate Nail Lacquer. De nagellak Ultimate Nail Lacquer heeft elegante metallic tinten voor de nagels. Hoge kleurintensiteit, perfecte glans en tot wel 7 dagen plezier met slecht één streek van de kwast om je perfecte stijl af te maken. Verkrijgbaar in 5 kleuren: Rusty But Sexy, Goldfinger, In The Bronx, Khaki Perry en Captain’s Sparrow Boat.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com