You are here: Home » Accessoires » Espresso voor onderweg

Espresso voor onderweg

geschreven door Constance

Vertrek je binnenkort naar verre oorden en wil je onderweg kunnen genieten van een lekker kopje espresso? Neem dan de Mypressi Twist mee!


De Mypressi Twist is een kleine en draagbare espresso machine waarmee je overal een lekkere espresso kunt zetten zoals tijdens een autorit maar ook als je aan het picknicken bent met vrienden. Het druksysteem van de Mypressi Twist werkt met een verwisselbaar drukpatroon, dat ervoor zorgt dat het water door het filter geperst wordt. Met één patroon kunnen circa 8 espresso’s gezet worden. In de losse filterhouder van de Mypressi Twist kun je elke gemalen koffiesoort of serving gebruiken die je wilt. Heet water in de bovenzijde, druk op de knop et voila: een perfecte espresso met een mooie crèmelaag.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com