You are here: Home » Goedkoop & voordelig » Mail & win: Win een LivingSocial arrangement voor de AIFW!

Mail & win: Win een LivingSocial arrangement voor de AIFW!

geschreven door Constance

Heb je altijd al bij de AIFW aanwezig willen zijn? Dan is dit je kans!

Volg deze 3 stappen, en je bent een stap dichterbij dé fashionavond van het seizoen!
1. Schrijf je gratis in bij LivingSocial.com
2. Volg LivingSocial via Facebook
3. Stuur een mail naar prijsvraag.blogo.nl@gmail.com

LivingSocial biedt jou nu de mogelijkheid één van de felbegeerde VIP arrangementen te bemachtigen voor de openingsnight van de Amsterdam Fashionweek. Tout mode Nederland en de crème de la crème van de nationale en internationale modepers komen op deze avond bijeen om de shows van Spijkers en Spijkers en Tony Cohen bij te wonen.

Het VIP arrangement bestaat naast de twee shows uit een walking dinner incl. drankjes, en een glaasje champagne hoort daar natuurlijk ook bij. Je ontvangt ook een felbegeerde goodybag ter waarde van minimaal 175 euro.

LivingSocial.com biedt spectaculaire belevingen aan aan haar leden. Lid zijn van LivingSocial betekent dat je dagelijkse super deals ontvangt in je inbox. Al deze deals hebben één ding met elkaar gemeen, het is een experience tegen een hele schappelijke prijs. De dagelijkse deals zijn 24 uur beschikbaar. Daarnaast biedt LivingSocial een uniek model aan, “Me+3=Free”, dat leden de kans biedt hun deal gratis te bemachtigen als drie vrienden de deal ook kopen.

Dit een Fashion belevenis om nooit te vergeten!

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com