You are here: Home » Ladygadgets » iPhone Fruitmachine & Flipperkast

iPhone Fruitmachine & Flipperkast

geschreven door Constance

Je kunt tegenwoordig je iPhone  omtoveren tot een fruitmachine of een flipperkast.

De fruitmachine: Je plaatst je iPhone in de houder, je download de app en daarna trek je aan de handel met rode bol. En met de punten die je opbouwt tijdens het spelen van het spel kan je verschillende moeilijkheidsgraden vrijspelen. De iPhone Fruitmachine werkt op zowel de iPhone 3/4 als de iPod Touch.

De flipperkast: Je schuift je iPhone of iPod Touch in de kast en door de aansluiting op de connector aan de onderkant van de iPhone zijn de knoppen op de flipperkast te bedienen. Ook heeft de flipperkast natuurlijk de bekende flippers, een trekknop en een selectieknop.

Gerelateerde artikelen

4 reacties

Gekleurde Samsung Notebooks « Accu’s « Accu Kopen 10 juli 2011 - 13:18

[…] iPhone Fruitmachine Flipperkast […]

Reageer
Gekleurde Samsung Notebooks « Accu’s « Accu Kopen 10 juli 2011 - 13:18

[…] iPhone Fruitmachine Flipperkast […]

Reageer

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com