You are here: Home » Beauty » Op Beautyreis met Thijs (Willekes)

Op Beautyreis met Thijs (Willekes)

geschreven door Constance
De bekende beautycoach Thijs Willekes komt met een geheel nieuw concept, nl. ‘Op Beautyreis met Thijs’ en hij doet dit samen met Take Me to Slovenia.
Tijdens de Beautyreis met Thijs ga je, alleen of met een vriendin, een weekend lang op pad en je krijgt tijdens de trip allerlei goede tips en beautyadviezen. Verder krijg je ook workshops en lekker verwenmomenten, maar je kunt ook genieten van de schitterende natuur en natuurlijk een luxe verblijf. Drie dagen lang is Thijs niet alleen je gastheer, maar zal hij ook persoonlijke adviezen geven en een aantal workshops op het gebied van beauty. En dit alles in een ultraluxe hotel – en voormalige zomerpaleis – Vila Bled, gelegen aan één van de mooiste, meest romantische meren ter wereld: het meer van Bled in Slovenië.

Hoe ziet zo’n Beautyreis met Thijs eruit? Na een korte vliegreis van ong. anderhalf uur, komen Thijs en jij aan in Slovenië. Vanaf het vliegveld wordt direct richting het pittoreske meer van Bled gegaan, alwaar men in het grandioze Vila Bled ontvangen wordt met een welkomstdrankje. Hierna krijg je een grandioze lunch en een kennismakingsgesprek met Thijs, waarbij jezelf je persoonlijke beautyuitdagingen kenbaar gaat maken. In de middag is een massagebehandeling geboekt en daarna een gezellig diner.
Op zaterdagochtend na het ontbijt geeft Thijs een uitgebreide beautyworkshop, waarna een lunch volgt. In de middag staat er tweede workshop op het programma. Daarna is er tijd voor de spa, met de mogelijkheid tot diverse behandelingen. Natuurlijk kan je tijdens de hele reis al je beauty-vragen stellen aan Thijs.  ’s Avonds krijg je weer een heerlijk diner.
Op zondagochtend is er een miniworkshop tijdens het ontbijt en daarna ga je naar de hoofdstad Ljubljana. Hier kan je lekker winkelen of heerlijk aan de koffie maar ook op cultureel gebied kan je je hart ophalen. Aan het eind van de middag vertrek je richting de luchthaven, waarna men rond half negen ’s avonds weer in Nederland is.

De eerste beautyreis met Thijs zal van 7 t/m 9 oktober a.s. plaatsvinden en er is per reis een beperkt aantal plaatsen beschikbaar.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com