You are here: Home » Beauty » LOOkX Pre Anti-Ageing

LOOkX Pre Anti-Ageing

geschreven door Constance

De enige manier om anti-ageing tegen te gaan is om preventief te werk te gaan. Want hoe eerder je smeert des te later kom je de eerste rimpels, pigmentvlekjes of verslapping van je huid tegen.

Vanaf je 25ste jaar is je huid al aan het verouderen geslagen, doordat de celvernieuwing rustiger verloopt en de aanmaak van elastine en collageen trager verloopt. Anti-ageing bestrijdt de veroudering van de huid, maar pre anti-ageing stelt huidveroudering uit.

Nu hebben 3 Zwitserse artsen (specialisten op het gebied van biotechnologie) de LOOkX Energy serie ontwikkeld: dit is een lijn pre anti-ageing producten waarbij de natuurlijke werkstoffen in de diepere huidlagen dringen om zo huidveroudering tegen te gaan en wordt gelijk ook het vochttekort van de huid aangevuld.

De rimpels verminderen door het herstel van de elastine vezels, het beschermen van de elastine in de huid en door het stimuleren van de aanmaak van collageen. Hierdoor zijn er de volgende resultaten geboekt: 80% meer bescherming tegen vrije radicalen en collagenase (de afbraak van collageen), 30% verbetering van de huidelasticiteit in twee weken, 30% vermindering van oppervlaktelijntjes binnen acht weken, 27% verbetering van de huidstevigheid binnen acht weken en 24% verbetering van het hydratatie niveau in de huid binnen 8 weken.

De complete LOOkX Energy lijn bestaat uit: LOOkX Energy Oil, LOOkX Energy Day Cream, LOOkX Energy 24H Cream en LOOkX Energy Serum.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com