You are here: Home » Eten & koken » De Culinaire Werkplaats loves fashion

De Culinaire Werkplaats loves fashion

geschreven door Constance

Volgende week barst de AIFW weer los, op het Westergasfabriek terrein en in DownTown Amsterdam.

Je kunt niet alleen kijken naar mode & fashion, maar je kunt het ook eten want vanaf vandaag serveert de Culinaire Werkplaats (gelegen to. de Westergasfabriek) de mode-eetspecial EAT.patterns: een ontdekkingsreis vertaalt in 5 gerechtjes, speciaal voor de fijnproever, de fashionista of de culinaire avonturier. Je maakt een trip langs polkdots, colour blocking en andere fashion stijlen. Naast het eten is er ook een expositie eat.PATTERNS en dit is een kleine collectie van conceptuele modestoffen en accessoires. De Culinaire Werkplaats doet nu al voor de 5e keer mee aan het DownTown programma van AIFW.

(Als je wilt gaan eten bij de Culinaire Werkplaats, reserveer dan even van te voren, want vol = vol!.)

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com