You are here: Home » Accessoires » Gekleurde Samsung Notebooks

Gekleurde Samsung Notebooks

geschreven door Constance

Samsung introduceert met de Series 3 300V notebook een notebook met kleur!

Natuurlijk zijn de kleuren niet het enige dat tot de verbeelding spreekt want de Samsung Series 3 300V notebook hebben een accu die tot wel 9 uur meegaat en dankzij de GeForce grafische kaart kan je de hele dag draadloos werken, Social Media gebruiken of genieten van een mooie film.

Verder is de 3 300V klein en licht en de rand rondom het beeldscherm is heel smal en daardoor heb je een mooi groot beeldscherm. De buitenkant van het notebook is krasbestendig omdat er gebruik is gemaakt van Duracase waardoor hij als er nieuw uitblijft zien. Als je het notebook openklapt zie je een mooi groot toetsenbord en de toetsen hebben meer ruimte gekregen waardoor je minder typefouten zult maken en het typen ook heel comfortabel is. Het anti-reflecterende display zorgt voor een betere leesbaarheid van teksten, zelfs als je buiten in het zonlicht het notebook gebruikt. Daardoor krijg je minder vermoede ogen wanneer je lang achter elkaar op het notebook werkt.

En ook dit notebook is uitgerust met Samsung Fast Start, waardoor hij binnen 3 seconden klaar is om te gaan gebruiken. Als je het notebook openklapt of de powerknop indrukt, kun je binnen enkele seconden aan de slag.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com