You are here: Home » Shoppen » Montblanc ontwerpt pen voor huwelijk Prins Albert II

Montblanc ontwerpt pen voor huwelijk Prins Albert II

geschreven door Constance

Het luxehuis Montblanc is er trots op geassocieerd te worden met de bekroning van uitzonderlijke momenten in het leven van internationale beroemdheden.


Zo ontwierp Montblanc het unieke stuk dat Zijne Koninklijke Hoogheid prins Albert II en de toekomstige prinses Charlene hebben gebruikt om op de dag van hun huwelijk hun verbond te bezegelen. Het kostbare en unieke stuk gecreëerd door de teams van Montblanc, is geïnspireerd door de architecturale details van het prinselijk paleis en de vlag van het prinsdom. Het is verfraaid met robijnen en diamanten en het monogram van het prinselijk koppel. Een pareltje van Europese know-how als symbool van een onvergetelijk moment, vol romantiek en emoties.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com