You are here: Home » Accessoires » Creditcard houder

Creditcard houder

geschreven door Constance

Ik heb zelf al een aantal jaren een losse Louis Vuitton creditcardhouder in mijn tas zitten (dus niet alle pasjes in je portemonnee) maar Testman twijfelde eraan of dit inderdaad wel zo vreselijk handig en praktisch was.

Maar afgelopen maand heeft hij, in een Goodiebag, een Secrid Cardprotector gekregen. Dit zijn speciale creditcard hoesjes waarin je maximaal 6 passen (zoals je creditcards, bankpassen en OV-Chipkaart) kunt stoppen. (Het aantal pasjes dat in de secrid cardprotector past is afhankelijk van de dikte van de pasjes want creditcards zijn meestal dikker dan andere passen.) En met slechts één klik schuiven alle pasjes trapsgewijs naar buiten en kun je deze naar wens in- en uitschuiven om de gewenste kaart te pakken. Tevens beschermt een Secrid Cardprotector je OV-pas tegen het hacken en kopieren van je pas of tegen ongewild in- en uitchecken.

Er zijn 3 verschillende modellen te koop: de Secrid Cardprotector, de Secrid Mini Wallet (waar je ook nog visitekaartjes en papiergeld in kan opbergen) en de Secrid Twin Wallet (geschikt voor 12 passen en kaarten, geld en visitekaartjes.)

En sinds een paar dagen gebruikt Testman nu dus ook een los hoesjes voor zijn creditcards, passen, rijbewijs en OV-kaart en je raad het al: Hij wil nooit meer anders.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com