You are here: Home » Shoppen » Saucony komt met een roze collectie

Saucony komt met een roze collectie

geschreven door Constance
Ngispen lowres elephant

Ondanks dat het nog volop zomer is, gaan de dagen alweer korter worden en de nachten langer. En speciaal voor alle hardlopers die zich goed willen voorbereiden heeft Saucony de nieuwe ViZiPRO collectie en deze is speciaal voor vrouwen.

En in de ViZiPRO collectie is naast knaloranje er nu ook in felroze, waardoor je heel goed zichtbaar ben in het donker. Na feloranje, is roze in de Verenigde Staten door het National Institute for Safety zelfs gecertificeerd als beste veiligheidskleur. De producten van de ViZiPRO pink, bestaande uit een runningjack, vest, twee Long Sleeve Tops in verschillende diktes en winteraccessoires, zijn voorzien van reflecterende details waarvan de stof ontwikkeld is in samenwerking met 3M. De reflectie is even krachtig als het oorspronkelijke lichtsignaal zodat naderende automobilisten hardlopers niet snel over het hoofd zullen zien. Naast ultieme zichtbaarheid, is de kleding vocht- en temperatuurregulerend en ademend voor optimaal draagcomfort. Niet alleen voor de avond, maar ook op klaarlichte dag is de ViZiPRO-lijn aan te raden. In het huidige verkeer, waarin mensen steeds meer afgeleid zijn, is zichtbaarheid van levensbelang.

Nieuw in de gehele ViZiPRO collectie zijn de speciale Saucony armwarmers. Wanneer je twijfelt of het te fris is om te starten in een shirt met korte mouwen, bieden deze armwarmers de perfecte uitkomst. Zo begin je het hardlopen met lange mouwen, maar mocht je het te warm hebben stroop je de armwarmers omlaag tot op je pols. Zo loop je uiteindelijk gewoon zonder mouwen verder.

ViZiPRO orange

Voor zowel dames als heren met een voorkeur voor veiligheid én een stoere Nederlandse look, is uiteraard de bekende ViZiPRO orange nog steeds verkrijgbaar. In de feloranje kleding, schoenen en accessoires van Saucony loop je veilig de donkere dagen in!

PRIJS EN VERKRIJGBAARHEID

Saucony ViZiPRO schoenen en kleding zijn verkrijgbaar in hardloopspeciaal- en de betere sportspeciaalzaken. De nieuwe ViZiPRO pink is vanaf september verkrijgbaar. Het jack kost €100,-, het vest €80,-, de DryLete Sportop €75,- en de Optimal Fitted Sporttop €60,-. Handschoenen zijn verkrijgbaar voor €35,-, de mutsen vanaf €20 en de nieuwe armwarmers €30. De consument kan voor informatie en verkoopadressen kijken op www.saucony.nl

Over Saucony

Saucony is een Amerikaans merk dat zich sinds de jaren ’70 exclusief op running richt. Door deze jarenlange focus weet Saucony wat lopers willen en van hun producten verwachten. Bij Saucony staat hardlopen centraal. Alle werknemers zijn hardlopers en dit enthousiasme vind je terug in de producten. Saucony streeft ernaar het beste runningmerk te zijn. Ondanks de toegepaste vooruitstrevende technieken blijft Saucony steeds op zoek naar innovaties. Stride Rite Europe BV verzorgt de distributie en marketing in de Benelux voor Saucony.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com