You are here: Home » Fashion » De Inside Out Bracelet, een bijzonder sieraad

De Inside Out Bracelet, een bijzonder sieraad

geschreven door Constance

Er is sinds kort een hele bijzondere armband te koop,  de Inside Out Bracelet en dit is een origineel sieraad met een waardevolle boodschap.

Alle armbanden zijn handgemaakt uit 925 sterling zilver en zijn aan de binnenkant bezet met echte edelstenen en parels. Het unieke van de sieraden schuilt echter in de “Ins”. Samen met de edelstenen verwoorden de opengewerkte teksten aan de binnenkant de “eigen wijsheid” van de drager. De diverse armbanden beelden de zoektocht naar innerlijke rust en liefde voor jezelf uit. Door de verschillende stenen en teksten in de armbanden is het een persoonlijke en waardevolle boodschap van jezelf en zijn geproduceerd op basis van Fairtrade. Het concept InsideOut Bracelet is ontwikkeld door Marcelle. Marcelle is o.a. moeder van 3 volwassen dochters en is sinds 2000 bezig levenswijsheden op een geheel eigen wijze vorm te geven. Doordat ze zelf heeft ervaren, doorleeft, verwerkt en begrepen, is ze in staat de diepere betekenis in haar creaties op de juiste wijze te vertalen. Marcelle werkt altijd vanuit zichzelf en vertrouwt op haar intuitie en gebruikt deze,

Je kunt de armbanden kopen via de website, maar bij een aantal exclusieve verkooppunten zoals restaurant “De Librije” in Zwolle, Jaap Rijnbende in Den Haag, Chateau Gronsveld en Helsloot Juweliers in Utrecht.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com