You are here: Home » Shoppen » Word jij Miss Gosh 2011?

Word jij Miss Gosh 2011?

geschreven door Constance

Heb je altijd al een supermodel willen worden? Dat kan nu met GOSH!

Want het professionele team van GOSH staat klaar voor jouw ontdekking! Als je in de periode van 28 juni t/m 10 juli as. een GOSH artikel koopt maak jij kans om hèt gezicht van de GOSH Winterlook 2011 te worden en je wint ook nog een exclusieve GOSH fotoshoot waarbij je wordt opgemaakt door de professionele GOSH make-up artist.

Hoe doe je mee?Koop tijdens de waanzinnige 1+1 actieweken (van 28 juni t/m 10 juli 2011) een product van GOSH en ontvang 1 GOSH product gratis. Daarna ga je naar www.kruidvat.nl/gosh en  upload  een foto met jouw  meest  “futuristische  look”. (En natuurlijk gebruik je hiervoor GOSH producten en wees creatief.) Daarna kiest een jury 15 foto’s uit en kan ook jij, vanaf 25 juli t/m 7 augustus meestemmen op de geselecteerde foto’s. En in week 32 wordt de uiteindelijke winnares bekend gemaakt op www.kruidvat.nl/gosh en op Goshcosmetics.nl en wordt 1 week de fotoshoot gemaakt.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com