You are here: Home » Accessoires » Logitech draadloos toetsenbord op zonne-energie

Logitech draadloos toetsenbord op zonne-energie

geschreven door Constance

Gisteren hebben we de langste dag en de kortste nacht gehad en gaan we alweer richting de winter 😉

Logitech heeft een draadloos toetsenbord ontwikkeld dat werkt op zonnecellen. Het Logitech Wireless Solar Keyboard K750 is ’s werelds eerste toetsenbord dat op zonne-energie werkt. Als de hele wereld overgaat op dit keyboard bespaart dit 828 miljoen AA batterijen per jaar en als je al deze batterijen naast elkaar legt is dat meer dan 1 ronde om de evenaar. Daarnaast is de energie die bespaard wordt door het gebruik van het keyboard op zonne-energie te vergelijken met het belichten van bijna vier Eiffeltorens per jaar, elk jaar, voor altijd. De Logitech Wireless Solar Keyboard K750 laadt zichzelf op waar je ook bent, zolang er maar licht aanwezig is. Het keyboard kan worden opgeladen door buitenlicht, maar ook door kunstlicht en eenmaal opgeladen kan je het toetsenbord 3 maanden gebruiken in een totaal donkere ruimte.

Gerelateerde artikelen

8 reacties

Logitech draadloos toetsenbord op zonne-energie – Ladygadgets.blogo.nl… | EcoNieuws 23 juni 2011 - 09:09

[…] Lees meer : Logitech draadloos toetsenbord op zonne-energie – Ladygadgets.blogo.nl… […]

Reageer
Logitech draadloos toetsenbord op zonne-energie – Ladygadgets.blogo.nl… | EcoNieuws 23 juni 2011 - 09:09

[…] Lees meer : Logitech draadloos toetsenbord op zonne-energie – Ladygadgets.blogo.nl… […]

Reageer
Shopaholic: de leukste shoptips en gadgets trends | ByTom 23 juni 2011 - 12:14

[…] Logitech toetsenbord: Wil je iets aan het milieu doen en toch gewoon gebruik kunnen blijven van je computer dan is het allernieuwste Logitech draadloze toetsenbord dat op zonne-energie werkt echt iets voor jou. Want als je het toetsenbord eenmaal hebt opgeladen heb je stroom genoeg om 3 maanden lang aan het werk te gaan. […]

Reageer
Shopaholic: de leukste shoptips en gadgets trends | ByTom 23 juni 2011 - 12:14

[…] Logitech toetsenbord: Wil je iets aan het milieu doen en toch gewoon gebruik kunnen blijven van je computer dan is het allernieuwste Logitech draadloze toetsenbord dat op zonne-energie werkt echt iets voor jou. Want als je het toetsenbord eenmaal hebt opgeladen heb je stroom genoeg om 3 maanden lang aan het werk te gaan. […]

Reageer

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com