You are here: Home » Gadget test » Test: Montiss Wafelmaker

Test: Montiss Wafelmaker

geschreven door Constance

Maandag hebben jullie mijn artikel kunnen lezen over de Montiss ijsmachine en vandaag ga ik het hebben over het 2e deel van het Ice Cream Team: de Montiss Wafelmaker. (En vergeet niet mee te doen met de Mail & Win actie want je kunt een Ice Cream Team winnen.)

Speciaal om lekkere oubliehoorns, oublierolletjes of oubliebakjes te maken, waarin je je zelfgemaakte ijs kunt doen, heeft Montiss de wafelmaker. Je moet er wel rekening mee houden dat je het beslag minimaal 1 dag van te voren klaar maakt en dit in de koelkast zet. Je zet de wafelmaker aan, en zonder dat je boter gebruikt, kan je aan de slag gaan. Je hebt maar heel weinig beslag nodig (zoals je ook kunt zien op de video) en als je wafel klaar is, kan je met behulp van een glas, de kegel of het plastic staafje, een oubliebakje, -hoorn of -rolletje maken. (Hiervoor moet de wafel niet te slap en te zacht zijn.) En dat kan je natuurlijk al wel van te voren doen, daarna gaat het zelfgemaakte ijs erbij en je hebt een heerlijk dessert. En de wafels zijn ook erg lekker bij je ontbijt of bij de koffie. [youtube]http://www.youtube.com/watch?v=gJT0Ks3cGps[/youtube]

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com