You are here: Home » Eten & koken » Test: Montiss ijsmachine en wafelmaker

Test: Montiss ijsmachine en wafelmaker

geschreven door Constance

Zoals jullie gisteren hebben gezien, mag ik een hele leuke, zomerse, prijs weggeven, nl. het Montiss Ice Cream Team. Nu lijkt het misschien erg moeilijk en ingewikkeld om je eigen ijs te maken en ook om zelf oubliehoorntjes te bakken, maar ik laat je op de video’s zien dat het heel gemakkelijk is. Het Montiss Ice Cream bestaat uit 2 artikelen: de ijsmachine en de wafelmaker.

Hoe werkt het precies? De bak van de Montiss ijsmachine zet je minimaal 24 uur van te voren in de vriezer zodat deze goed koud en bevroren is. Met behulp van het receptenboek kan je allerlei lekkere ijsmengsel maken maar zet deze wel, even een paar uur van te voren, in de koelkast zodat dit mengsel makkelijker hard wordt. Je giet het mengsel in de bak, nadat je bovenkant, met de schoep, op de bevroren bak hebt gezet en de schoep laat draaien. En na ong. 25 minuten heb je heerlijk, zelfgemaakt ijs. [youtube]http://www.youtube.com/watch?v=cupH1wv2CLw[/youtube]

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=zxtWt2mOA8U[/youtube]

En je kunt je ijsjes nog lekkerder maken met verse oubliehoorntjes, -rolletjes of -bakjes (of wafels) en deze maak je met behulp van de Montiss wafelmaker. Ook hier is het belangrijk dat je 1 dag van te voren het beslag voor de wafels maakt en dit in de koelkast zet. Je zet de wafelmaker aan, zodat de platen opwarmen en dan giet je (zonder boter) een beetje beslag op de warme plaat, zoals je op de video kunt zien. (Gebruik niet teveel beslag want dan stroomt ie over.) Je laat de wafels lekker bruin worden (zorg dat ze niet te zacht zijn) en dan maak je, met behulp van een glas, de kegel of de stick heerlijke oubliebakjes, -hoorntjes of oublierolletjes. En natuurlijk kan je ook erg lekkere wafels maken voor bij je ontbijt of bij de koffie. [youtube]http://www.youtube.com/watch?v=X3ihVC4W_kg[/youtube]

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com